понеделник, 27 юни 2011 г.

Трети аромат: "WILD ROSE" (ДИВА РОЗА)

Изглежда, че слуховете са верни! Аврил очаква трети аромат, Дива Роза да излезе скоро. По-рано вчера, Аврил написа в туйтъра си:
Нов аромат Дива Роза е почти готов. Нямам търпение да го пробвате. Една от съставките, вдъхновена от френски десерт е Крем Брюле :) хо
Ботилката е като тази на Forbidden Rose (Забранена Роза) с цвета на Black Star (Черна звезда). Украсена с не толкова богато въображение, но сме сигурни, че ще мирише хубаво колкото първите два! Аврил Лавин ще стартира нейния трети аромат наречен Дива Роза. Ароматът е с плодов и цветен мирис, който е описан като жена и смес от слънцето-целуната с плод и красиво цвете, ще бъде достъпен от Август 2011.
Преди това, Аврил Лавин е направила нейния пръв аромат през 2009 наречен Black Star и нейния втори аромат през 2010 наречен Forbidden Rose. Както знаем, Wild Rose е създаден от нейните по-ранни аромати.
Ароматът е направен от композиция от плодове с нотки на мандарина, червен грейпфрут и слива. Има сърце с акцент на плумерия, синя орхидея и портокалов цвят, докато бас нотките са мускус, сандалово дърво и крем брюле.
Колекцията на Аврил Лавин Дива Роза ще бъде достъпна като:
15мл парфюм
30мл парфюм
50мл парфюм
Душ гел 150мл
Лосион за тяло 150мл
Дезодорант Аерозол 150мл
Превода ПРИНАДЛЕЖИ на блога!!
Превод за блога:Hriss

Жалко, че няма да може да пробваме парфюма.. Смесица от толкова много цветя, няма как да е зле.. ;дд

Няма коментари:

Публикуване на коментар